21 Kasım 2013 Perşembe

Ne Memuru Alkol Bey?

Geçenlerde yine sarhoşum.. Ahanda böyle.

İlk sarhoşluğumu köpek öldüren dedikleri ucuz şarapla olmuştum ben. Öğrencilik işte. Fakirliğin gözü kör olsun arkadaşlar. İlk sarhoş olduğumda nasıl içtiysem artık 2 dakika arayla uyuya kalıyordum. Kahve falan bir halta yaramamıştı. Eve sarhoş gitmiştim tabi annem çakmıştı. Ağzıma sıçmıştı. Tabi akıllandım mı? HAYIR. Hala sarhoş olup zıvanadan çıkabiliyorum.

Üniversiteye geçtim mesela ben. Orada 3 minnoş arkadaş edindim. Vize bitimi anlaştık bir güzel içicez,eğlenicez diye anlaştık. Sınıftan da gelen olunca ohh kalabalıklaştı tabi bizim ortam. Cluba gittik resmen açılışı biz yaptık. Eğlendik coştuk bir güzel.

Yorulduk tabi sonra oradan çıkıp biz 3 minnoş arkadaş içmeye devam ettik. Viski içiyoruz. Ben ilk defa içiyorum tabi. Kahveyle falan yaptılar ilk kahve sonra enerji içeceği ohh dedim ben sarhoş oluyorum arkadaşlar. Olan oldu tabi sonrası. Sabahın köründe trenim var beni ayıltmaya uğraşıyorlar falan ben ağaca sarılmış kusuyorum. Diyorum bırakın uyuyayım. Yok illa uyandırıcaklar beni. Uyandırmasalar kusmucam ama uyandırdılar olan oldu. Son dururumum buydu.

Hatta ve hatta böyleydim. 

Sonuç olarak uyuyunca geçti. 

Kahrolsun Bağzı Şeyler!

Her zaman her şey olduğu gibi kalmıyormuş. Üniversite kazandım ve başka bir şehre gittim. İzmirdeki hayatımı,ailemi ve arkadaşlarımı(!) bıraktım. Başka bir şehirde kendime yeni bir hayat kurdum ya da hayatımın çerçevelerini genişlettim daha fazla insan girdi bu çerçeveye ee ne oldu sonra? Ben eski hayatıma her dönmek istediğimde giderken bıraktığım arkadaşlarımın beni kollarını açarak karşılayacaklarını düşündüm. Tamam bir yere kadar güzel düşündüm ama sonrası çok vasat oldu. Beklemiyorlarmış! Fazla bencilce düşünmüşüm ya da onların hayatlarının benimkiyle aynı olmadığını yeni fark ediyorum. Ben sanıyordum ki lisedeki gibi her onlara seslenişimde gelecekler ama yok artık öyle bir dünya! Herkes işinde gücünde beni dinlemeye vakitleri yok mu desem ne desem bilemedim. Bazı şeyler olduğu gibi kalmıyormuş. Bknz. arkadaşlıklar. Kahrolsun bağzı şeyler!!

Sıradaki şarkıda değişen bağzı şeylere gelsin ..